Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2015 20:59:44 - Janáček P.

Proč jsem se vám rozhodl napsat?

Celý den sleduji, jak je Sobotka s Dienstbierem pranýřován zejména vašimi příznivci za to, že si dovolil nesouhlasit s vaším vystoupením na Albertově dne 17. listopadu. Máte s jejich vyjádřením (myslím Sobotky a Dienstbiera) problém? Určitě byli vůči vám kritičtí, ale nemyslíte, že je správné, že vyjádřili svůj názor? Přijde mi, že vy a vaši příznivci uznáváte jiný názor, jen pokud je vůči vám vstřícný a ostatní jen ponižujete (např. věta vašeho příznivce, kterou máte na vašem profilu-,,V každé zemi je přibližně 30 % darebných lidí. Vytýkají vám, že neumíte lidi stmelovat, dávat dohromady“. Souhlasíte s ním? Jsem darebák jen proto, že mám jiný názor než vy? Ani já s vámi totiž ne vždycky souhlasím a takové kádrování jsem už zažil a nerad bych se ho dožil znovu. Myslím, že je správné, že se názory lidí různí, a myslím, že je to ku prospěchu. Například naprosto nedůvěryhodně na mě působilo, když Babiš dostal na sjezdu 100% hlasů. Janáček

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2015 12:38:23 - Ing. Miloš Zeman
Vaše otázka je delší, než bude moje odpověď. Na Albertově jsem jasně vyzval k toleranci, k dialogu a k respektování odlišných názorů, pokud jsou podepřeny argumenty. Tečka.