Ing. Petr Benda

Ústecký kraj
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2010 12:05:05

Julínkovo zrušení onkologického centra byl politický naschvál

Julínkovo zrušení onkologického centra byl politický naschvál

Radní Ústeckého kraje a předseda KV ČSSD Petr Benda spolu s předsedou ČSSD Jiřím Paroubekem navštívil chomutovskou nemocnici, konkrétně oddělení interní a oddělení nukleární medicíny.

"Ve zdejší nemocnici by mělo být obnoveno centrum komplexní onkologické péče vzhledem k počtu onkologických onemocnění, počtu obyvatel kraje a dalším ukazatelům," říká.

"Kraj potřebuje tato centra dvě. Rozhodnutí ministra Julínka z roku 2008 bylo "protilidským" krokem vůči severočechům. Politikům vůbec nešlo o lidi, byl to politický naschvál," dodává Petr Benda. "Sociální demokracie to chce napravit. Chomutovská nemocnice je personálně i technicky připravena na to, aby tu v případě našeho volebního úspěchu mohlo být komplexní onkologické centrum opět zřízeno," zakončil Petr Benda.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama