Ing. Veronika Vrecionová

  • ODS
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2023 11:41:00

Prospěch bude mít Ukrajina i naše firmy

Prospěch bude mít Ukrajina i naše firmy

Komentář na facebookovém profilu k plánu obnovy Ukrajiny

 Musím říct, že jak jsem často k Evropské unii kritická, tak v oblasti pomoci Ukrajině postoj EU oceňuji a plně podporuji. Summit EU-Ukrajina by měl mít konkrétní výsledky. Poté co se podařilo domluvit finanční pomoc, musíme začít pracovat na plánu obnovy Ukrajiny.

Je potřeba, aby Ukrajina mohla po válce (respektive i za války) fungovat. Rekonstrukci musíme co nejlépe koordinovat, protože čím více koordinovaná, tím efektivnější a tím lépe. Prospěch bude mít Ukrajina, ale i naše firmy, které se do obnovy Ukrajiny zapojí.

Jsem ráda, že se podařilo dojednat pozastavení cel pro ukrajinské produkty. Pomůžeme tak s odbytem výroby a tedy k financování země. Chápu obavy některých evropských výrobců, ale tato pomoc je nyní klíčová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama