Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2015 13:31:55 - yxchyvyz

vedení

Není podle vás škoda, že neměl Sobotka protikandidáte? Kdo by byl vaším favoritem na lídra strany? A proč jste nekandidoval sám?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.04.2015 10:31:59 - Ing. Zdeněk Škromach
Dobrý den, vzhledem k tomu, že je momentálně sociální demokracie u vlády, která je vnímána vesměs pozitivně, bylo by hloupé a kontraproduktivní, pokud by na sjezdu byl Bohuslav Sobotka vyzván protikandidátem na předsedu. Všichni straníci a delegáti jsou si vědomi toho, že potřebujeme silného předsedu vlády, který bude schopen odolávat jak opozici, tak i tlaku v koalici. Tudíž v současnosti favorita na lídra strany nemám. Osobně bych kandidoval pouze, pokud by si to členská základna přála, jinak tyto ambice nemám, myslím, že naopak moje patnáctileté působení ve vedení strany bylo dostatečně dlouhé a je třeba dát přednost novým tvářím. Pouze je mi líto, že Jeroným Tejc  do grémia nebyl zvolen, věřím, že je to perspektivní člověk. Hezký den, Zdeněk Škromach