ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2016 9:19:00

OSA už chce i poplatky za mobily!

OSA už chce i poplatky za mobily!

Tento logický krok, jak ho tedy alespoň prezentuje předseda představenstva OSA, Strejček, mi vskutku moc logický nepřipadá.

 Hamižný Ochranný svaz autorský, který se nedávno předvedl s nápadem, že zdraží chudákům hospodským od příštího roku poplatek za televizi či rádio až o polovinu, teď přišel s další lahůdkou. Máme mu platit i za nové mobily!

Je to vůbec normální? Kam až chce OSA zajít? Nebudeme nakonec platit i za to, že si zazpíváme při práci nebo dětem před usnutím? DOST! OSA se musí zkrotit.

Není už možné dále tolerovat, aby si tento neprůhledný spolek, který už teď vybere téměř miliardu ročně (přičemž celý systém je vysoce netransparentní), dělal z nás všech blázny! Udělám maximum proto, aby OSA měla dozorový orgán a celé její podivné počínání bylo co nejdříve pod důkladnou kontrolou.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama