JSI PRO? Jistota Solidarita Investice pro budoucnost

  • JSI PRO?
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2019 21:06:56

Kováč vyrazí za občany!

Kováč vyrazí za občany!

Lídr strany JSIPRO? vyráží za voliči

Kováč kandidát do Evropského parlamentu a lídr kandidátky JSIPRO? Se vydává mezi občany.


Od 15.5. vyjedu po některých vesnicích a městech, abych navštívil občany. Záměrně mluvím o občanech a ne voličích. Rozdíl mezi nimi je veliký. Voličem je nazván politikem člověk v době volební kampaně. Občan je i po ní. Já na své občany myslím před i po volbách .

Kampaň bude kontaktní a naprosto originální.

Budu cestovat a navštěvovat občany i u nich doma. Mluvit s nimi a poslouchat co je trápí. Doufám, že se dostaneme i k vaření a receptům.Kampaň bude kontaktní a těším se na ni. Začnu s celým týmem ve Slavkově a postupně projedeme celou republiku. Vždy vezmu něco dobrého k ochutnání co sám uvařím. Plánuji i jen tak někomu uvařit oběd. Prostě udělat lidem  radost a zároveň něco neobvyklého. Jídlo a dobré jídlo lidi spojuje a tak to chci i já v politice. Petr Kováč 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama