JUDr. Martin Netolický, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Pardubický kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2023 8:16:00

Hejtmani na Hradě

Hejtmani na Hradě

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání hejtmanů s prezidentem Pavlem.

Obnovené setkání hejtmanů českých a moravských krajů s prezidentem republiky se 18. října konalo na Pražském hradě. Ryze pracovní jednání bylo zaměřeno na aktuální i systémové problémy regionálních samospráv. Nejvíce se hovořilo o dopadech nové právní úpravy zákoníku práce na systém poskytování zdravotní péče, dalším tématem byla dostupnost ambulantní péče na venkově či v periferních regionech, dále krizové řízení a úloha krajů v něm, dostatek míst na středních školách, rozpočtové určení daní pro obce a pro kraje.

Prezident republiky Petr Pavel informoval představitele krajů o svých cestách po České republice. Zatím navštívil polovinu krajských samospráv, do dubna až května předpokládá návštěvu zbývající části. Očekávám tedy, že budeme moci brzy prezidenta republiky přivítat také v Pardubický kraji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama