JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.10.2015 10:16:17

Třetí ročník Elegance bez bariér přinesl výtěžek 132 000,-Kč pro rodinu Vítkový

 Třetí ročník Elegance bez bariér přinesl výtěžek 132 000,-Kč pro rodinu Vítkový

Ve čtvrtek 22. října se ve Společenském centru v Rychnově nad Kněžnou uskutečnil již 3. ročník charitativní akce Elegance bez bariér.

Tento unikátní výlet do světa módy vozíčkářů i nevozíčkářů má za cíl každý rok pomoci jedné rodině se zdravotně postiženým dítětem.

Fondu Miroslava Antla pro rozvoj regionu již druhým rokem projekt podporuje. Elegance bez bariér je akcí, která rok od roku nabývá na významu, akcí, o jejíž prospěšnosti netřeba dlouze hovořit…

Tentokrát vybrané finanční prostředky pomohly Láďovi Vítkovi, který trpí senzitivní motorickou polyneuropatií a poruchou polykání. Díky sponzorům, kterých bylo opravdu mnoho se celková částka, kterou rodina Vítkových obdrží, vyšplhala až na 132 000,-Kč.

 Kdo ve čtvrtek na přehlídku dorazil, určitě nelitoval, protože atmosféra byla opět úžasná. Na molu se kromě modelů a modelek představil například Muž roku 2015 Jakub Kraus, mistryně Evropy v plavání Petra  Chocová, Miss Earth 2012 Tereza Fajksová, o hudební program se postarali zpěváci Voxel, Martin Šafařík a Veronika Stýblová a v hledišti vše sledovala Česká Miss 2011 Jitka Nováčková.

Podívejte se na fotografie Jirky Novotného

http://www.rychnovinky.cz/6084-modni-prehlidka-vozickaru-elegance-bez-barier-2015/

Jiřího Plíštila

http://www.xeg.cz/54/?page=1

Články z médií

http://hradec.idnes.cz/netradicni-modni-prehlidka-v-rychnove-nad-kneznou-vydelala-130-tisic-korun-dostane-je-vazne-nemocne-in7-/hradec-zpravy.aspx?c=A151025_161703_hradec-zpravy_rych

Všechny informace na Facebooku Elegance bez bariér

https://www.facebook.com/ModniPrehlidkaVozickaruAnebEleganceBezBarier/

Reportáž Honzy Duška

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=15FQkAv5r98

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama