JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.05.2014 17:44:02

Oslavy 120 let SDH v obci Val pod záštitou senátora Antla

Oslavy 120 let SDH v obci Val pod záštitou senátora Antla

V sobotu 3. dubna se pod záštitou senátora Miroslava Antla konaly ve Valu u Dobrušky oslavy 120 let založení místního sboru dobrovolných hasičů. Organizátoři připravili celodenní program plný soutěží, ukázek současné i historické techniky.

Přestože počasí tentokrát ukázalo svoji odvrácenější tvář, na dobré náladě účastníků oslav to neubralo.

A tak své umění předvedli mladí hasiči z Provozu, mažoretky z Dobrušky, v dobové výstroji za použití historické techniky vystoupili hasiči SDH Podbřeží-Skalka. S velkým úspěchem se setkalo zejména vystoupení malých dětí ve věku 3 – 6 let z SDH Záhornice. „U nás žádné takové věkové kategorie nemáme,“ neskrýval obdiv velitel dobrovolných hasičů z Polska v diskuzi s Miroslavem Antlem.

„Prostředí areálu Přírodního divadla je kouzelné a jsem rád, že jsme areál nakonec s Antonem objevili, byť za pomoci pana velitele SDH Lukáše Hrubého,“ komentoval trochu krkolomný příjezd Pojízdné senátorské kanceláře senátor Antl. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama