JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2014 16:10:04

Oslavy ve Lhotách u Potštejna se vydařily, v týdnu však přišly silné bouřky

Oslavy ve Lhotách u Potštejna se vydařily, v týdnu však přišly silné bouřky

Pod záštitou senátora Miroslava Antla proběhly v sobotu 24. května oslavy 120 let od založení sboru dobrovolných hasičů ve Lhotách u Potštejna.

Miroslav Antl si při této příležitosti také prohlédl poutní místo Homoli s raně barokním kostelem Panny Marie Bolestné, a spolu se svým asistentem Miroslavem Hofmannem navštívili také místní základní školu a hasičskou zbrojnici.

Oběma se dostalo velmi milého přijetí. „Pan senátor Antl je jediný mně známý politik, který opravdu podporuje dobrovolné hasiče a pomáhá nám i v oblasti prosazování potřebných zákonů a legislativních opatřeních,“ zaznělo mimo jiné v projevu na úvod oslav. „Pro nás je návštěva pana senátora o to vzácnější, že je to první ústavní činitel, který k nám za posledních 20 let přijel. Moc si toho vážíme,“ uvedl starosta obce Jan Růžička.

A jak se ve Lhotách u Potštejna líbilo Miroslavu Antlovi? „Pro mě to byl další příjemně strávený den v regionu. Setkal jsem se zde s nesmírně milými lidmi a jsem rád, že se oslavy vydařily. Navíc jsme stihli i prohlídku dalších zajímavých míst.“

Fotografie v naší fotogalerii

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/183-oslavy-120-let-sdh-ve-lhotach-u-potstejna-pod-zastitou-senatora-antla

Počasí na oslavy vydrželo, přestože všude v okolí řádily bouřky. Bohužel v týdnu zasáhly toto území silné deště. Ve Lhotě u Potštejna hasiči ve spolupráci s policií evakuovali 17 obyvatel ze sedmi rodinných domů, které by v případě dalšího vydatného deště mohla v noci ohrozit voda z rozvodněného potoka. V sousední obci Borovnice byla také nařízena evakuace.

Zdravíme naše kamarády a přejeme už jen klidné dny bez deště!

Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama