JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.05.2014 17:48:57

Senátor Miroslav Antl oceněn dobrovolnými hasiči

Senátor Miroslav Antl oceněn dobrovolnými hasiči

Dne 8. května 2014 na slavnostním shromáždění ke Dni kraje převzal senátor JUDr. Miroslav Antl Pamětní medaili k 150. výročí vzniku českého dobrovolného hasičstva, kterou mu udělil Výkonný výbor Krajského sdružení hasičů Královéhradeckého kraje.

Mediale je výrazem ocenění o rozvoj dobrovolné požární ochrany Královéhradeckého kraje.

Tuto medaili předali senátoru Miroslavu Antlovi osobně pan Jiří Orsák, starosta KSH KHK a jeho náměstek pan Ivan Kraus. Jak uvedl senátor Antl: „Já si tohoto ocenění ze strany dobrovolných hasičů fakt moc vážím – a řadím jej mezi nejvýznamnější v mém životě...!“

A dále dodal: „Dlouhodobě vnímám náročné, nebezpečné a nepochybně přínosné hasičské poslání při záchraně lidských životů i zdraví, majetku apod., a proto mám velkou úctu ke všem hasičům, a to jak k profesionálním, tak i k dobrovolným. A my bychom jim měli za jejich činnost neustále děkovat. U dobrovolných hasičů navíc oceňuji jejich dalších práci, když jsou to právě oni, kteří se starají o děti a mládež, vedou je od mala ke sportu, a zajišťují v obcích sportovní, kulturní a společenský život…“.

I proto senátor Miroslav Antl se svým asistentem Miroslavem Hofmannem z Rychnova nad Kněžnou jezdí rádi a pravidelně za dobrovolnými hasiči na jejich závody, další sportovní klání i na výroční oslavy – a podporují je i finančně…

Senátor Antl oběma nejvyšším představitelům dobrovolných hasičů v Královéhradeckém kraji upřímně poděkoval – a slíbil další podporu všem dobrovolným hasičům ve svém senátním obvodu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama