JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2014 10:38:37

Setkání „tři rebelů“ na Radnici v Náchodě

Setkání „tři rebelů“ na Radnici v Náchodě

PODĚKOVÁNÍ řediteli nemocnice Ing. MIROSLAVU VÁVROVI, CSc.

V pátek dopoledne 27. června 2014 se senátor JUDr. Miroslav Antl dostavil na Městský úřad v Náchodě, aby v slavnostní síni Radnice města Náchoda společně se starostou města a poslancem Parlamentu ČR panem Janem Birke společně poděkovali odcházejícímu řediteli Oblastní nemocnice v Náchodě a v Rychnově nad Kněžnou panu Ing. Miroslavu Vávrovi, CSc. za jeho obětavou a přínosnou práci pro občany a zdravotníky Náchodska a Rychnovska a výrazné zlepšení hospodaření a ekonomických výsledků obou nemocnic.

Krom lékařů a dalších zaměstnanců Oblastní nemocnice Náchod a Rychnov nad Kněžnou jsou tito ústavní činitelé a členové Zastupitelstva Královéhradeckého kraje Jan Birke a Miroslav Antl (bohužel) jediní, kteří odcházejícímu panu řediteli Vávrovi za jeho práci poděkovali a ocenili jeho nesporné zásluhy na zachování lékařské péče a celkové zlepšení situace v těchto nemocnicích.

Senátor Miroslav Antl předal řediteli Miroslavu Vávrovi své senátorské víno a knihu: „Zločin a trest v českých dějinách“, k níž napsal předmluvu a expertní doporučení – a dodal, že kniha potěší nejen skvěle popsanou historií, ale zejména vítězstvím spravedlnosti a potrestáním zločinců tresty hrdelními, přičemž k dobré četbě samozřejmě patří i kvalitní víno…

Pan ředitel Ing. Miroslav Vávra, který byl ke dni 5.5.2014 sesazen z funkce předsedy představenstva Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje a.s. (= ZH KHK), a byl poté novým předsedou představenstva ZH KHK MUDr. Jiřím Skřivánkem odvolán i z funkce ředitele Oblastní nemocnice v Náchodě a Rychnově nad Kněžnou, se vrací zpět do Městské nemocnice ve Dvoře Králové nad Labem jako ředitel.

Nelze pochybovat o tom, že i on bude (společně s náchodským poslancem-starostou a s rychnovským senátorem) nadále sledovat vývoj v obou nemocnicích, ale i ve Zdravotnickém holdingu KHK a v celém krajském zdravotnictví.

Sledujeme situaci v Oblastní nemocnici v Náchodě a Rychnově nad Kněžnou :

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/279-budoucnost-rychnovske-nemocnice-projednali-dnes-krajsti-zastupitele/

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/277-senator-judr-miroslav-antl-opet-v-rychnovske-nemocnici/

http://www.nemocnicenachod.cz/story.php?ide=288&title=Tiskov%C3%A9+prohl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD+zam%C4%9Bstnanc%C5%AF+Oblastn%C3%AD+nemocnice+N%C3%A1chod+a.s

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/190-senator-miroslav-antl-navstivil-oblastni-nemocnici-v-rychnove-nad-kneznou/

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/67-oblastni-nemocnice-v-rychnove-nad-kneznou-a-jak-dal/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama