JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2014 16:00:33

V Orionu začala výroba senátorských placek

V Orionu začala výroba senátorských placek

V rychnovském občanském sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem Orion začali s výrobou žlutých senátorských placek.

Placek bude zatím 2000 ks a ponesou kromě webových stránek www.miroslavantl.cz i jednoduchý slogan „senátor senátorem“ .Senátor Miroslav Antl se svým asistentem Miroslavem Hofmannem si s ředitelkou centram Ilonou Mikušovou, ekonomkou Miroslavou Červinkovou a personalistkou Lenkou Jelínkovou prohlédli nové prostory v Dlouhé Vsi, do kterých se sdružení přestěhovalo na konci loňského roku.

Podívejte se na reportáž:

http://www.youtube.com/watch?v=asHGOCDjRjk

Fotografie z naší fotogalerie:

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/179-vyroba-senatorskych-placek-v-orionu


Představme si občanské sdružení Orion

Občanské sdružení Orion podporuje rodiny s dětmi s handicapem, aby mohly žít stejný život jako jejich zdraví vrstevníci – aby děti mohly navštěvovat školu, aktivně trávit svůj volný čas, stejně jako zažívat všechny další věci, které jsou chápány ostatními lidmi jako samozřejmé – pokud je mohou bez obtíží využívat. Působí v okrese Rychnov nad Kněžnou, sdružuje rodiny s dětmi s handicapem.

Nabízí rodinám dětí se zdravotním postižením takové možnosti, které mají za úkol rodinu posílit, zachovat její soudržnost, aby byla schopna a ochotna vychovávat s láskou své dítě s postižením, aby přijala jeho handicap a naučila se s ním žít.

Rodiny, které mají dítě s postižením, se stávají členy sdružení, protože si uvědomují velikou podporu skupiny lidí, která řeší podobné problémy. Na společných setkáních si mohou povídat nejen o tom, co je trápí, ale naopak také o radostech, které jsou jiné, než v rodinách se zdravými dětmi, mohou si vzájemně předávat své zkušenosti a rady při péči a výchově dítěte s handicapem. Členové sdružení pomáhají při realizaci jednotlivých aktivit, pomáhají připravovat dlouhodobé plány a cíle.

Poskytuje dvě sociální služby – Osobní asistenci a Centrum denních služeb.

Podrobné informace na stránkách sdružení

http://www.os-orion.eu/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama