JUDr. Pavel Staněk, MBA

advokát ,člen OR ODS Hradec Králové
  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2010 8:41:00

Členství ve výborech není o funkcích

Členství ve výborech není o funkcích

Poslanec královéhradecké ODS Pavel Staněk bude dohlížet na práci tajné služby.

Poslanec královéhradecké ODS JUDr. Pavel Staněk se stal členem stálé parlamentní komise pro kontrolu činnosti Bezpečnostní informační služby.

Kromě toho usedne také v Ústavně právním výboru sněmovny a Výboru pro obranu a bezpečnost. Volba členů výborů a komisí byla na pořadu 2. schůze Poslanecké sněmovny 7. a 9. července. „Jsem rád, že jsem byl zvolen právě na tyto pozice, kde můžu uplatnit svou kvalifikaci a předchozí dlouholeté zkušenosti z justice," řekl Pavel Staněk, který před svým zvolením do Poslanecké sněmovny působil jako náměstek ministryně spravedlnosti. Nově ustavená sněmovna bude mít celkem 17 výborů a 6 komisí, přičemž ty, ve kterých usedne Pavel Staněk, patří mezi klíčové. „Tohle není o funkcích. Členství v těchto orgánech s sebou nese velkou zodpovědnost a také další dávku práce, kterou musíte oproti „řadovým" poslancům navíc odvést," doplnil Staněk.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama