Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2015 7:33:00

Máme v Číně otevřené dveře, snad toho firmy využijí

Máme v Číně otevřené dveře, snad toho firmy využijí

Vyjádření po včerejším setkání s místopředsedkyní čínské vlády Liu Yandong:

 Sešel jsem se s místopředsedkyní čínské vlády Liu Yandong. Navázali jsme na nedávné jednání v Pekingu. Ekonomická spolupráce přináší spoustu příležitostí pro naše firmy z oblasti zdravotnictví, vzdělávání, průmyslu i obchodu. Byli jsme ubezpečeni, že české firmy mají v Číně otevřené dveře," uvedl Jan Hamáček.

Dnes se mluvilo především o spolupráci v oblastech zdravotnictví, průmyslu, obchodu, vzdělávání, turistiky nebo životního prostředí.

„Čínský trh je pro naše firmy velmi perspektivním a atraktivním teritoriem. Věřím, že máme co nabídnout a že naši podnikatelé tento potenciál využijí,“ dodal Jan Hamáček. 

Jan Hamáček se sešel s místopředsedkyní čínské vlády Liu Yandong (15. 6. 2015) Jednání Jana Hamáčka s čínskou delegací, která do ČR přijela na summit ministrů zdravotnictví 16 zemí střední a východní Evropy a Číny, předcházelo schůzce s předsedou vlády Bohuslavem Sobotkou a prezidentem Milošem Zemanem.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama