Jan Sedláček

Místopředseda Národní demokracie
  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2016 18:59:17

Hollande odhalil pamětní desku těm, jejichž smrt spoluzavinil

Hollande odhalil pamětní desku těm, jejichž smrt spoluzavinil

Francouzský prezident Hollande slavnostně odhalil pamětní desku na počest obětí loňských útoků v Charlie Hebdo. Na místě se uskutečnilo i pietní shromáždění, kde lidé zpívali písně a citovali Viktora Huga.

Když jsem si tuto zprávu četl v dnešních médiích, napadla mě slova z písně Tomáše Hameta: ,,Chtěl bych jenom říct, jak strašně se mě dotýká, když vrazi kladou věnce...“  Hollande by namísto odhalování desek na počest těch, jejichž smrt spoluzavinil svojí sluníčkovou politikou, měl spíše rezignovat na svoji funkci a chodit kanály. Stejně jako Merkelová, Dienstbier a ostatní slunkomanči, kteří vytrvale podporují muslimské řádění v Evropě.

.

Mimochodem, dokážete si představit, že by Churchill po napadení Británie Hitlerem jen odhalil pamětní desku mrtvým a citoval u toho třeba Shakespeara? Myslím si, že pokud by tehdy projevil podobnou slabost jako současní unijní politici, Velká Británie už by dnes neexistovala.

.

Pokud proti islamistům v evropských zemích nezasáhneme stejně tvrdě, jako Churchill zasáhl proti Hitlerovi, bude se podobná pamětní deska odhalovat každou chvíli – a to nejen ve Francii, ale i v dalších státech včetně ČR.

P.S. Zde najdete novou FB stránku rokycanské Národní demokracie:

https://www.facebook.com/nardem.rokycany

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama