Jan Sedláček

Místopředseda Národní demokracie
  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2016 19:07:54

Připrchlíci jsou hrozbou. Ani plky slunkomančů to bohužel nezmění

Připrchlíci jsou hrozbou. Ani plky slunkomančů to bohužel nezmění

Aneb vyvrácení argumentu slunkomančů, že ,,tady žádní islámští imigranti nejsou, tak se nemáme čeho bát a je zbytečné tu vyvolávat paniku.“

Vždy, když slyším nějakého BrainFree sluníčkáře říkat něco takového, vzpomenu si na Winstona Churchilla a představím si, že by někdy počátkem roku 1940 vystoupil na veřejnosti s těmito slovy:

,,Ve Velké Británii přece žádní němečtí vojáci nejsou, takže je nesmysl tady vyvolávat paniku a připravovat se na ně…“

Pokud by tehdy na Churchillově místě byl nějaký sluníčkář, který by skutečně pronesl něco podobného a jednal podle toho, Bitva o Británii by pravděpodobně dopadla úplně jinak a dost možná by dnes žádná Británie ani neexistovala. Pouze skutečnost, že se Churchill choval ,,xenofobně a extremisticky“ a začal zemi bránit, tehdy Brity zachránila před záhubou.

Proto vidíme, jak nesmyslný je ten sluníčkářský výrok, že se prý nemáme čeho bát. Hned za našimi hranicemi se rodí Chalífát Deutschland, který je navíc vydatně přikrmován proudem statisíců dalších připrchlíků. Pokud nezačneme včas jednat – tedy především chránit naše hranice a vytvořit svrchovaný stát se svojí vlastní imigrační politikou – dopadneme stejně, jako by tehdy dopadli Britové, kdyby jim vládl někdo HateFree.

To vše, co jsem napsal, by platilo i v případě, že by v ČR žádní připrchlíci nebyli. Jenže situace je o to horší, že oni už tu jsou. Už teď je pět minut po dvanácté, protože připrchlíci zneužívají toho, že s ochranou hranic příliš otálíme, a dostávají se do ČR.

V některých městech (např. v Teplicích) už vznikly muslimské komunity. Podobně když procházíte centrem Prahy, je čím dál těžší nenarazit na podezřele vypadající arabská individua. A co hůř, připrchlíci se už rozlézají i do těch méně ,,profláklých“ koutů naší vlasti. Tak například jsem o prázdninách projížděl přes východní Čechy a kousek od Jaroměře jsem u silnice zahlédl ženu v burce. Tedy aspoň to vypadalo jako žena – mohl to taky být atentátník s bombami skrytými pod převlekem burky. V jiném koutě republiky – u Břeclavi – zase skupina muslimů brutálně pozabíjela stádo ovcí.

A nemusím ani jezdit tak daleko. Ani u nás na Plzeňsku nejsou připrchlíci odchycení policií v poslední době ničím výjimečným (a to trnu hrůzou, kolik se jich policii objevit nepodařilo). A přímo v Plzni se před dvěma týdny objevil případ (samozřejmě bez většího zájmu médií), kde africký připrchlík napadl revizora tak brutálně, že ten skončil na operačním sále.

Proto je znát, že připrchlíci – a to zejména (ale nejen) ti muslimští – jsou skutečnou hrozbou. A upozorňování na tuto hrozbu není šíření paniky, jak tvrdí slunkomanči, nýbrž pouhé reflektování skutečnosti. Skutečnosti, která sice není nikterak povzbudivá, nicméně je zde a je třeba ji řešit. A troufám si tvrdit, že pokud ji řešit nebudeme, může to na naší zemi zanechat daleko horší následky, než jaké přinesl v minulém století nacismus či komunismus. A nemyslím tím jen islám (byť ten je sám o sobě totalitní ideologií), ale už samotnou skutečnost, že se sem dostává velké množství lidí s naprosto odlišnou kulturou a zvyklostmi.

Jak nacismus, tak komunismus útočily na český národ především zvenčí – a proto se jim, i přes jejich usilovné snahy, nepodařilo Čechy zničit, protože zdravé jádro národa se i pod nátlakem těchto ideologií dokázalo stmelit a odolat. Naproti tomu připrchlíci mají tendenci narušit samotnou strukturu společnosti, zničit kulturní identitu národa a v konečném důsledku rozložit stát zevnitř a rozředit evropské národy v jednu masu – tak jak o tom snil hrabě Coudenhove-Kalergi, praotec všech současných kmotrů a mafiánů, který již před třičtvrtěstoletím přišel s myšlenkou jednotné totalitní Evropy řízené z jednoho místa a již tehdy jej napadlo použít k tomu masu přistěhovalců z jiných kultur.

Proto je potřeba začít ihned jednat. Především uzavřít hranice ČR a začít s důslednou kontrolou toho, kdo na naše území přichází. Pamatujme na to u voleb. Začněme volit strany, které mají uzavření hranic a zastavení imigrační vlny ve svém programu. A to i v krajských volbách, protože už tam se rozhodne o výchozím rozložení sil pro nadcházející volby parlamentní – kde navíc bude mimoparlamentní opozice čelit pokusu o likvidaci.

P.S. Zvu všechny západočechy na demonstraci proti EU a připrchlíkům, která se bude konat 1. října od 16:00 na Náměstí Republiky v Plzni.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama