ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.03.2016 16:26:18 - Dahlie

"dohoda" ( vydírání) s Tureckem

Dobrý den, pane senátore, jak může dojít k situaci, kdy sněmovna, kterou zvolili voliči a o které politici vyprávějí, že je jejich zástupcem a tedy není třeba referendum, se na něčem usnese a Sobotka nebude brát její usnesení v potaz? Je snad jediný, který rozhoduje o našem osudu? Není to již vlastizrada na českém národu, snad by za to měl "pan" Sobotka sesazen ze svého trůnu. Může v tom zasáhnout senát? Nebo je vám také jedno, jak to dopadne s naším národem? Dohoda je možná podepsána, ale po událostech v Bruselu se snad "trochu" změnila situace? Myslím, že nejsme sami, kdo s tímto vydíráním a přesouváním vyžírků nesouhlasí.
Děkuji Skalníková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.03.2016 20:41:53 - Jan Veleba
 Paní Skalníková, nevím, jestli čtete moje články. Asi moc ne. Ale k věci. Sobotku a ČSSD zvolili voliči a není to tak dlouho. A ti také mohou v dalších volbách udělat změnu. Jsem velmi zvědav, zda se tak stane. Už začínají chodit do schránek předvolební sliby. Prý je třeba zvýšit lidem mzdy a u toho foto Sobotky ... Takže Vy, já, soused a masa dalších občanů, voličů to máme v rukách, nikdo jiný.