ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2017 10:07:39 - Valentin Dobrotivý

168 exkrementů Nory Fridrichové

Dnes 24. ledna je na PL rozhovor s členem Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Danielem Novákem. Kromě pořadu 168 exkrementů Nory Fridrichové, ve kterém tato Kojzarova následovnice útočí skoro v každém pořadu na prezidenta republiky, se zabývá i dalšími "úlety" České televize. Zaráží mě, že vedení ČT má takovou drzost, že po upozornění na porušení zákonných povinností nejenomže nesjedná nápravu, ale otevřeným dopisem žádá RRTV o vysvětlení jejího rozhodnutí!!! Toto už je do nebe volající!!! Žijeme ještě v právním státě, nebo o tom, co je správné, budou v tomto státě rozhodovat (ne)státní (ne)ziskovky a ČT?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2017 23:19:53 - Jan Veleba
Z rozhovoru, na který se odvoláváte je dobře patrné, že docent Novák, předseda RRTV, je schopný, všestranně vzdělaný člověk. Hlavně je naprosto nezávislý a nemá potřebu spoléhat na stranické trafiky. Na rozdíl od mnoha jiných členů RRTV, často sem odložených neúspěšných kandidátů z voleb, kteří musí prokazovat servilnost svým stranickým šéfům, kteří se na nás usmívají denně z obrazovky. Kritické vyjádření RRTV, které docent Novák v Radě prosadil považuji za průlom a naději ve snaze mít ČT a ČRo pracující podle zákona .

Zcela neadekvátní a arogantní reakce sebevědomých a namyšlených zaměstnanců ČT Kubala a Lutonského odhaluje skutečný stav vědomí, myšlení a chování instituce, která si říká veřejnoprávní ČT. Totiž jim televize patří, nikdo je nebude poučovat nebo dokonce kritizovat, oni stojí nad zákonem. Ostatně mají oporu už z dob televizní krize v let 2000-01, kdy je podržel na Kavčích Horách ve spacáku demonstrující Ruml a Schwarzenbverg už tenkrát pronesl památnou větu : Televize patří těm, co tam pracují......rozuměj vy ostatní co jí platíte držte laskavě ústa ! Takže takto se to jeví lidem, kteří si ČT kdysi "zprivatizovali ", využívají jí ke svojí sebeprezentaci a učí nás která pravda je ta správná.

A ještě jedna závažná věc. Pánové Kubal + Lutonský neznají zákon a nesmyslně atakují Radu o vysvětlení a zcela opomenuli i svého generálního ředitele, kterýžto by měl být partnerem pro diskusi s RRTV. Svědčí to autoritě GŘ Dvořáka, či o jeho zbabělosti.