ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2015 21:08:54 - Zdesse

ČT masírování mozků

Pane senátore,
poslední době (a trvá to už déle) jsem zaznamenal a nejen já, že ČT vysílá jen pro jednu část občanů, spíše bych řekl, že pro "sluníčkáře" a dochází k systematickému masírování mozků našich občanů, vyváženost stran je katastrofální, prakticky tam není nic, co se aktuálního dění týče. Poslední pořad 168 hodin byl příkladem, kdy došlo k totálnímu masírování mozků, kdy odvysílala ČT šot s nějakými Pákistánci, kteří se tam střídali a vykládali, jak je Islám neškodný až zdravý, a perličkou byl živý vstup, kdy se redaktorka telefonicky spojila s primářem psychiatrické kliniky a na dotaz, jak se může muslim radikalizovat, se pan primář pěkně rozvykládal a když došel k tomu, že víra Islám je jednoznačně zdrojem takového chování, utla rozhovor, snažila se obrátit na jiné téma a sama se dostala do rozpaků. To jsou divné věci(a o našem prezidentovi jen to nejhorší), má ČT takovou politiku diktovánu vládou, či EU.Dá se s tím něco dělat? Špaček,Ostrava

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2015 5:51:12 - Jan Veleba

 Popisujete to dobře pane Špačku. ČT dospěla do situace, kdy se s tím něco dělat opravdu musí. Prvním krokem bude, aby spojily síly strany, instituce a iniciativy, které tuto situaci vidí stejně. Ten proces už začal, vedou se jednání a probírá se taktika jednotného postupu. Je to ale náročné, nicméně jsem přesvědčen, že si postupně sladíme noty a vytvořím jednotný velký tlak s tím, že do toho musí být zapojeni nespokojení koncesionáři.

Takovýto bude postup a přípravné práce, které budou trvat odhaduji přes měsíc už začaly.