ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2016 10:08:52 - Linda S.

Dodatek k odpovědi na dotaz Shapiro atd.

S prominutím, pane senátore, musím se ohradit vůči slovům z Vaší odpovědi, cituji: není třeba úcty a zveličování, já jen plním to, co jsem při přebírání senátorského mandátu slíbil a co pokládám za správné a k čemu mně velí mé svědomí. Úctu si právem zasloužíte, nejen Vy, ale všichni ti, kteří se chovají jako Vy. Kteří dodržují své sliby a jednají podle svého svědomí. Zveličování? Nezveličuji, takový je můj názor a určitě nejen můj. Věřím v to, že účast ve volbách bude silná, do té doby obyčejným lidem nezbývá než podporovat Vás a Vám podobné politiky. Omlouvám se, ale se slovem zveličování ve vztahu k Vám opravdu nemohu souhlasit. Kdyby se stejně jako Vy choval např.Jan Novák z Horních Kotěhůlek, projevovala bych vůči němu naprosto stejný postoj. Úctu, kterou zasluhuje každý slušný člověk. Hezký den přeji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2016 16:15:08 - Jan Veleba
 Dobře paní Lindo, rozumím Vám, ale člověk by měl zůstat na zemi, nezpychnout a být skromný. Dobře si pamatuji slova mé babičky, která je už přes 20 let po smrti, která mně, jako mladičkému říkala: "Jeni pamatuj si - světská sláva, polní tráva". Pravda ale je, že zřejmě většina lidí, která se dostane do vyšších politických pater po čase podlehne a změní se. To není a nebude můj případ.