ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2015 7:13:41 - lukina

Film, odvysílaný v ruské TV

Vážený pane senátore,
jak se díváte na hysterii, která se strhla kolem filmu, který odvysílala ruská TV, v němž jsou nepravdivě vykresleny události ze srpna 1968. Ministr Zaorálek si pozval na koberec ruského velvyslance a požadoval po něm vysvětlení. Je zajímavé, že když pan Tomáš Klvaňa vykřikoval do světa, že sovětská armáda nás neosvobodila ale dobyla, nebo když byl po několik týdnů na Staroměstském náměstí umístěn portrét Putina v nadživotní velikosti, stylizovaný do podoby Adolfa Hitlera, nikomu to nevadilo, naopak Zaorálek se tetelil blahem a ruská strana zůstala v klidu. Domnívám se, že nejen ohledně těchto skutečností, ale i kvůli tomu, že nám jsou dennodenně našimi vrcholnými politiky a médii vtloukány do hlavy lži a překroucené informace ohledně Ruska, musel by mít náš velvyslanec v Rusku na koberci u ministra zahraničí Lavrova už vystátý důlek..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.06.2015 22:26:53 - Jan Veleba
 Vaše srovnávací mini analýza je učebnicová a vystihující. Nemám nic výstižnějšího, o co bych ji doplnil, čili souhlas s Vámi. Jinak si neodpustím jedno nezdvořilé sdělení - pan Zaorálek je kašpar. Neumím to v jeho případě vyjádřit jinak.