ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2015 15:46:31 - Franta Kamarád

Je vidět, že Vaše minulost vás poznamenala.

Nebo jak jinak si vysvětli váš výrok, že rektoři, kteří odmítli přijít na Hrad překročili meze zákona! Není to svobodné rozhodnutí každého, jakých akcí se zúčastní či nikoliv? Stejně tak má prezident právo vyznamenat, koho chce, i když s tím nemusí všichni souhlasit. Stejně by mě zajímalo, zda třeba Čuba, Toman atd. mají z vyznamenání radost, když musí vědět, že ho dostali jen z kamarádství. Podle mě by prezidenti své známé neměli vyznamenávat právě proto, že to jejich ocenění degraduje. Chápu, ale, že se to zákonem vynutit nedá. Co vy na to? Kamarád

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2015 19:23:00 - Jan Veleba

 No nevím koho poznamenala víc, když nemáte odvahu se ani podepsat. A teď k věci. Pokud se týká pana Čuby, tak ten vytvořil v nekapitalistickém prostředí velkou firmu, na jejíž výrobní procesy organizované podle tehdy nejnovějších vědeckých poznatků se jezdily dívat odborníci z celého světa. Ve Slušovicích si podávali ruce špičkoví odborníci z celého světa. O tom ale vy ale nemáte nejmenší tušení. A pokud se týká pana Tomana, tak byl ministrem zemědělství, kdy jsme byli soběstační v potravinách, kdy na našich polích nebyly monokultury obilí a řepky, kdy ve stájích byl dobytek. To ale asi pro vás bylo všechno špatně.

Pokud "kamaráde" najdete odvahu se podepsat, tak můžeme v naší diskusi pokračovat. Například vám mohu něco napsát o tom, jak jsem v roce 1994 navštívil tehdejším největší farmářské agrární obchodní družstvo USA Land O Lake v Mineapolis. Tehdy se mně tam zeptali, zda znám Slušovice. Znal jsem a byl velký problém po dvou hodinách odejít. Tak si ty vaše ideologické pohádky nechte prosím pro někoho jiného.

A snad ještě na závěr - profesor New Yorské univerzity a dalších čtyřech univerzit v různých částech světa Milan Zelený přednáší studentům po světě mimo jiné i seminář "Metody řízení v Agrokombinátu Slušovice". Víme?