ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.01.2015 21:30:09 - Patrik_0077

Pane Veleba. Redaktoři zdejšího bulváru Vám hodně nadržují a proto :

Nedávno jste prohlásil na adresu prezidenta zemana, že jeho alkoholické návyky nejsou nic špatného, že vy sám konzumujete alkohol denně. (není to doslova ale obsahově stejné) Jinde v naší zemi se lidé, kteří takto často konzumují alkohol, považuj za nespolehlivé na jako osoby nemravné, které by měli být pod dohledem psychiatrie a ústavů pro zvláštní péči. Proč si myslíte, jestli si to vůbec uvědomujete, byste vy dva měli být vyjímkou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.01.2015 14:31:01 - Jan Veleba
Je vidět, že nemáte nic pořádného a proto saháte k tématům, které byly publikovány už dávno. Ale budiž, proti gustu žádný dišputát. Nejdříve bych rád věděl z čeho soudíte, že mně redaktoři PL nadržují a to tak, že hodně. Zkuste prosím uvést vaše poznatky. Pak bych vás chtěl požádat, když už píšete tuto duchaplnou otázku, dejte pozor na gramatiku a větnou skladbu. Ono to tady čte dost lidí a zbytečně na sebe vrháte nepříznivé světlo. Pokud se máme pobavit o alkoholu, já piji asi 3 deci kvalitního jihomoravského vína každý večer, tak vám doporučím přečíst si odbornou populárně psanou knížku prof. Milana Šimánka Vínem ku zdraví. Zkuste si to přečíst, knížka je opravdu vynikající a pak můžeme diskutovat znovu. Ale nedočtete se tam o psychiatrii a ústavech zvláštní péče, tak nevím, jestli vás to uspokojí. Jinak náhodou zrovna včera jsem s přáteli navštívil v Novém Šaldorfu sklep pana Dobrovolného a ochutnal jeho skvělá vína. Musím říct, že kdo nepoznal tuto atmosféru, tak se ochuzuje. Víno je ten nejušlechtilejší nápoj na světě a posezení u něho s přáteli je očista duše. Ale třeba to vidím špatně.
Jinak mně při neustálém probírání témat alkohol a prezident, kouření a prezident vždy vyvstane v mysli obraz prezidenta Václava Havla. Kouřil téměř nonstop, pil pivo a mimo kamery i další nápoje a ejhle – nikdo ho nekritizoval, nikomu to jaksi nevadilo, spíše naopak. Předpokládám, že ani vy jste nepsal o psychiatrii a ústavech.