ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.12.2014 11:58:33 - starýkozel

Pane Velebo

Nedávno jste mi odpovídal, že jste nebyl ani minutu zaměstnán jako tajemník na okresním výboru KSČ v Přerově...
Podívejte se na Wikipedii - heslo "Jan Veleba" :
ani minutu :
Politická činnost :
V době normalizace byl zemědělským tajemníkem Okresního výboru KSČ ve Ždáru nad Sázavou.[2][3]
Že by jste se za nás styděl ?!?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.12.2014 16:30:20 - Jan Veleba
Tentokrát Vám musím poděkovat za důslednost. Ve Wikipedii jsem si to po přečtení Vašeho dotazu opravdu našel a musím Vám odpovědět stejně, jako posledně – nebyl jsem nikdy ani minutu, ani den zaměstnancem jakéhokoliv OV KSČ a tudíž jsem ani nemohl být zemědělským tajemníkem této organizace ve Žďáru nad Sázavou.
Nicméně ve Wikipedii to přesto takto uvedeno je a já k tomu mám dvě poznámky. Ta první, jsou to metody hodné práce STB. Ta druhá se týká zdroje této dezinformace, kterou Wikipedie bez ověření umísťuje k mému profilu. Je jím jistý Petr Havel, který se vydává za agrárního analytika. Je to člověk, který v době, kdy jsem měl být tajemníkem OV KSČ dělal závozníka v Michelských pekárnách. Má základní vzdělání, tedy bez maturity a po revoluci se prohlásil za agrárního analytika a souvisle psal proti českým zemědělcům a proti mně, protože jsem je v roli prezidenta Agrární komory nekompromisně hájil. Když napsal ve svém článku 21.11.2008, že jsem byl oním tajemníkem, tak jsem ho přes svého právního zástupce  vyzval, aby se mně omluvil. Byl tak zbabělý, že si dopis na poště nepřevzal a ten se mně vrátil. Mávl jsem nad tím rukou, ale netušil jsem, jak se tento blábol bude hodit a už vůbec ne, že taková instituce, jakou je Wikipedie, pracuje informačním systémem „Radia Jerevan“.

Jinak pracovníci tehdejšího OV KSČ ve Žďáru nad Sázavou ještě někteří žijí a moji informaci si lze snadno ověřit. Například bývalý tajemník Rudolf Hegenbart v Cikháji (vesnice mezi Žďárem nad Sázavou a Svratkou).

Je mně líto, že Vám nemohu podat příznivější informaci.