ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.07.2015 19:13:29 - Reporter amater

Pomoc pro vytunelované Klokánky

Proč by vláda měla sanovat soukromý subjekt ? Naprosto nerozumím, nechci své daně posílat do špatného podnikání soukromých subjektů. Ať peníze dostanou ta zařízení, ve kterých péče o děti funguje se vším všudy a které nejsou tunelovány špatným hospodařením .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.07.2015 6:23:12 - Jan Veleba

 Já vašemu dotazu sice rozumím, ale přál bych vám navštívit nějaký dětský domov a nechat si povyprávět osudy tamních dětí. Vláda je tu od toho, aby navrhovala a prosazovala kvalitní zákony a pokud některý zákon nefunguje a dovoluje nepravosti v hospodaření, tak aby věc řešila. Ona to nakonec udělá, Klokánky jsou předmětem nejbližšího jejího jednání, ale pozdě. Ty děti přece za hospodářské delikty vedení Klokánků nemohou, ty potřebují tam být, aby o ně bylo postaráno a ne aby je stěhovali a rozváželi jinam, jako když se stěhují kusy nábytku.

Jinak pokud si myslíte, že vaše daně jsou využívány smysluplně, tak jste šťastný člověk. Jen tak pro zajímavost, nedávno vláda schválila navýšení financování doktorandského stipendia Madeleine Albrightové. Když dává peníze sem, tak proč by nemohla přechodně pomoct několika Klokánkům a současně přitlačit na pilu, aby se tam udělal personální a hospodářský pořádek? Od toho je přece vláda. Ty děti přece za hospodářské delikty nemohou.

Pokud by vás zajímala částka na uvedené stipendium a napíšete mně, tak vám obstarám přesnou informaci.