ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2015 22:50:25 - Dahlie

Povinné kvóty- to jsme také podepsali?? při vstupu do EU?

Dobrý den, pane senátore, díky za Vaše odpovědi i názory, které mám i já, ale bojím se vývoje situace u nás. Hlavně schválení povinných kvót zástupci naší vlády ( pan Sobotka?) , zavření hranic okolních států. Až začneme dělat plot my jako poslední, bude asi pozdě. Když vidím laviny migrantů, co se valí do Evropy, fakt mám strach o naši budoucnost - hlavně našich dětí a vnoučat. Naši představitelé asi nemají pud sebezáchovy. Snad to není ani dotaz, jen mám dojem, že se nic nepodniká. Veškerá jednání končí tím, že se musí "něco" udělat. S pozdravem Skalníková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.11.2015 14:15:07 - Jan Veleba

 Dobrý den paní Skalníková a děkuji za tento dotaz a názor. Máte pravdu, opravdu se nic systémového proti migrační invazi nepodniká a obávám se, že ani nebude. Pokud se týká EU, tak nic nového, Merkelová si dál blábolí ty své fráze, že to Němci zvládnou a ostatní se snaží o dílčí opatření.

Naše vláda také nic a pozor, není to jenom nepevný Sobotka. Nic nekoná ani Andrej Babiš - řeči sice pěkné, ale jeho přední činovníci ANO veřejně prezentují názory jiné - Stropnický, Komárek a někteří další. Babiš tedy ve svých médiích říká to, co chtějí lidé slyšet, ale k realizaci zatím nehnul prstem.

Za této situace budeme čekat, jak se budou věci vyvíjet a jediná naděje je, že až se bude schylovat k průšvihu a budeme přímo ohroženi, tak to teprve bude okamžik, kdy vláda přejde k činům. Nic jiného jim nezbude, protože příští podzim jsou krajské volby a také se bude volit jedna třetina senátorů. Jedině to je záruka, že něco začnou dělat. Ale nestane se tak dřív než na počátku průšvihu, který se bude týkat už přímo ČR.

Za tohoto stavu se snažím iniciovat distribuci informací o islámu a i s tím jsem měl velké problémy. Připojuji odkazy, které je třeba shlédnout a poslat maximu lidí ve svém okolí:

Toto je celá přednáška jednoho z nejvýznamnějších myslitelů "antiislámu", Billa Warnera, který byl hlavním vystupujícím na naší konferenci "Evropa, imigrace a islám" 27. října v Praze:

www.youtube.com/watch?v=Im0IisZ77QI

Moc doporučuji si přednášku vyslechnou, a to celou. Uvidíte, že to nebude ztráta času. Je to absolutně nejlepší, co bylo o islámu řečeno.

Žádné kecy, žádná zloba, žádná nenávist, pouze fakta, fakta, fakta za posledních 1400 let. O spoustě věcí uslyšíte prvně v životě.

Šiřte prosím dál !!!