ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.09.2015 1:20:22 - Otevrete oci

Proc EU nezasahla ci nezasahne ?Umysl?Kdo ridi Merkelovou ?Odvola ji nekdo ?

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/evropsti-politici-byli-uz-v-dubnu-varovani-pred-masovou-migraci-a-prichodem-teroristu-do-evropy-1404047522.html

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.09.2015 15:29:39 - Jan Veleba

 EU nezasáhne proto, že se zde nenašel jediný akce schopný politik, který by na sebe vzal odpovědnost. Jestli je to úmysl nevím, ale přikláním se k názoru, že ne. Je to spíš zbabělost, touha po majetku a u některých si myslím propojení na mafie převozníků a převaděčů. Zbabělost proto, že se bojí pojmenovat příčinu exodu migrantů. Tou jsou rozvrácené státy jako například Libye (tam je nyní připraveno 1,2 milionu migrantů), Sýrie (v sousedním Turecku je připraveno 1,7 mil. migrantů, vesměs Syřanů), Irák. Příčinou jsou USA a v případě Libye s nimi ještě Francie a Velká Británie.

Pokud se týká pomatené Merkelové, tak si myslím, že jde o kombinaci multikulti fanatismu a jejího řízení zvenčí. Od koho? Od toho, kdo ji několik let odposlouchával. Jinak ji odvolají až voliči ve volbách, kde propadne a skončí v pohrdání. To ale už nebude nic řešit, protože je to především ona, kdo způsobila celé Evropě neštěstí. Je ale třeba dodat, že se tak stalo za přihlížení všech politiků s výjimkou snad Orbána.