ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.12.2015 13:48:22 - Petr Jindřich

Profesor Putna - část druhá

..., konkrétně vůči panu Putnovi, který si dovolil ironizovat v době před prezidentskou volbou později zvoleného Miloše Zemana (viz Putnův spot), resp. vůči bývalému a nynějšímu rektorovi UK za to, že si dovolili tu "drzost" nepřijmout prezidentovo pozvání na Pražský hrad při příležitosti oslav výročí založení samostatného československého státu. Ale to ještě přece nevypovídá o tom, jaká ta univerzita je jako celek. Žádná univerzita není jen o jednom z přednášejících, či o osobě rektora nebo rektorů. Inu, když se kácí strom, tak létají třísky, že? Nicméně mi na závěr, pane senátore, dovolte i přes můj kritický komentář na Vaši adresu, popřát Vám hezké vánoční svátky a do roku 2016 vše dobré.

Zdraví

Petr Jindřich

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.12.2015 18:43:21 - Jan Veleba

 Pane Jindřichu, když ponechám stranou nevhodnost profesora UK metodami bulváru zesměšňovat prezidentského kandidáta, tak souhlasím s Vámi, že to nevypovídá o tom, jaká ta univerzita je jako celek. Ale jistě se mnou budete souhlasit, že jí to ani nepomáhá a že hodnocení přes celek je věc velmi ošidná, nebotˇ celek není nikdy hodnocen jako celek, nýbrž vždy to jsou jednotlivé osobnosti. Ale to by byl dlouhý diskurs.

Tož mně dovolte, abych Vám popřál požehnané svátky vánoční a úspěšný nový rok 2016 a poděkoval za korektní diskusi.