ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2015 10:03:19 - lukina

Uprchlíci? Nikoliv - jsou to zbabělí dezertéři a okupanti

Vážený pane senátore,
mladí muži plni síly, kteří dle oficiálních odhadů tvoří nejméně 1/3 neustále se stupňující migrační vlny do Evropy místo toho, aby zůstali ve svých zemích, bojovali za svou vlast proti nepříteli a snažili se o následnou obnovu své země, tak zbaběle utíkají, své ženy a děti tam nechávají a kradou Evropanům vše to, co po staletí budovali, prostě chtějí přijít k hotovému, přičemž na tom nemají ani nejmenší zásluhu. Po 2.světové válce mnohá evropská města byla zcela rozbořena a nezůstal tam kámen na kameni. Zůstalo však mnoho vdov a sirotků, neboť miliony otců padlo v boji proti fašismu. Utíkali naši předkové do jiných států? Nikoliv. Začali vše znovu budovat mnohdy ve velmi zoufalých podmínkách. A nyní nám vyspělou Evropu okupují lidé, kteří o způsobu života v této části světa nemají nejmenší potuchy a naopak se snaží zavléci sem nebezpečné a brutální islámské náboženství, které se vůbec neslučuje s moderní evropskou kulturou. Co by tomu řekli naši předkové?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2015 11:59:49 - Jan Veleba

 Tak to je velmi moudrý postřeh. Podobně dnes mluvil v ČRO kardinál Dominik Duka. Poslal jsem mu formou sms poděkování. Tak, jak to píšete to bohužel je a nemůže to skončit dobře. Ale je tu jedna zásadní věc - ten útěk a divokou imigraci jim někdo umožnil, respektive vytvořil podmínky a potom umožnil.

Podmínky jim vytvořily Spojené státy a někteří jejich spojenci tím, že zničili Libyi, Irák, Sýrii. Zmizela hráz, státní hranice a mohli se naloďovat směr Evropa. A korunovala to madam Merkelová, když je všechny pozvala do Německa.

Co by tomu řekli naši předkové je jasné, ale zde je kardinální záležitost, co teď s tím. EU totálně selhala a nevěřím, že je schopná nějakého rozumného řešení. Dokonce se ukazuje, že koncept EU je špatný a že to je slepá ulička ve vývoji.

Za tohoto stavu je naší svatou povinností se postarat o naši zemi a uhájit naše hodnoty a odkaz předků. To musíme za této situace udělat my sami, nikdo to za nás neudělá. Nejsem xenofob, nejsem laciný radikál a populista, ale dospěl jsem k tomuto konečnému názoru a budu ho tvrdošíjně prosazovat. Máme štěstí, že na Hradě nesedí kníže a že tam sedí muž pevných kořenů hájící české národní zájmy.