ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2015 8:40:46 - Dr.X.Crement

poděkování za Zemana

Děkuji za vaše statečné vystoupení v nečeské ČT 20.11.2015 v protizemanovské kampani.
ČT nectí dlouhodobě svobodu slova a měla by být zrušena.Redaktor položí otázku a odpoví si sám..............................
Ing.Josef Hájek,Valtice

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.11.2015 6:50:28 - Jan Veleba

 Děkuji Vám pane Hájku, popisujete to naprosto přesně. Teď už nemám čas, ale zítra svoji odpověď dokončím, je to totiž ještě horší.

Dobré ráno a ještě pár poznámek. Česká televize, která se nazývá veřejnoprávní a která je z 90% financovaná z našich koncesionářských poplatků, se dostala na úroveň komunistické televize pod vedením tehdejšího nomenklaturního kádra Zelenky.

Proč? Protože používá úplně stejné metody, které ještě vylepšila. Její metody jsou takové, že pracuje s prefabrikovanými účelovými informacemi, které moderátor tlačí jedním směrem a za tím účelem převažují loajální pozvaní hosté.

ČT vynakládá velké prostředky na výrobu pořadů, které jsou namířeny proti prezidentovi a dalším nepohodlným osobám, které nesdílejí názory "Pražské kavárny" a zpravodajské mafie. Například pořad "Pečený sněhulák", poslední "Reportéři", "168 hodin" a další.

Vše nasvědčuje tomu, že na ČT jsou napojeni různí kmotři. například morální gigant Bakala. Ten Bakala vlastnící Hospodářské noviny, které použil Sobotka k útoku na prezidenta. Tentýž Sobotka, který Bakalovi schválil privatizaci OKD v roli ministra financí.

Sečteno a podtrženo, současný stav ČT je neudržitelný a naprosto si s minulorežimní Zelenkovskou televizí a svými metodami práce s STB.