ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.11.2017 14:04:22 - Fleischer

prezident Zeman

S prezidentem jste spojenci. Nemůže tak vaše prohra naznačovat něco i o možném neúspěchu prezidenta v lednu? Nebo myslíte, že preference SPO a prezidenta spolu nesouvisí? Všiml jsem si, že média také kandidáty prezentují jako nestranické. Není ale Zeman jediný, za kterým ze současných kandidátů nějaká strana stojí? Nikde jsem si nevšiml, že byste se proti tvrzení médií ohradil. Ono vůbec po volbách nějak záhadně mlčíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2017 20:43:10 - Jan Veleba

 Rád odpovím:

První otázka - ne

Druhá otázka - ne, i když bych uvítal opak - prezident má trvalou podporu většiny občanů a kdyby zde byla kausalita, pak by SPO dostala podstatně více hlasů

Třetí otázka - ne. Za Milošem Zemanem stojí Miloš Zeman - vynikající a úspěšný politik, který něco dokázal. Například zvednout z popela ČSSD a přivést ji hlavním vchodem do Strakovky (aby ji Bohuslav Sobotka bočním vchodem vyvedl do polistopadových pozic ....)

Máte-li další otázky, rád odpovím