Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.07.2022 21:06:35

EU se sama trestá za svou blbost

EU se sama trestá za svou blbost

Velkohubí hlupáci z EU podlézají USA tím, že pilně zavedli americké protiruské sankce. A vyhlásili, že do pár let odstřihnout Evropu od ruského plynu. Teď došlo k technické odstávce plynovodu Nord Stream 1

 

EU se sama trestá za svou blbost

Velkohubí hlupáci z EU podlézají USA tím, že pilně zavedli americké protiruské sankce. A vyhlásili, že do pár let odstřihnout Evropu od ruského plynu. Teď došlo k technické odstávce plynovodu Nord Stream 1 (označovaný též prostě Nord Stream) a EUidioti se obávají, že Ruská federace po ukončení technické údržby plynovod již nespustí. Ani bych se tomu nedivil.

Vždyť jsme vyhlásili Rusku válku. Čeští vládní idioti, stejně jako idioti z většiny států EU, podporovali a podporují válku na Ukrajině dodávkami zbraní a munice ukrajinské straně. EU také kyjevskou Ukrajinu podporuje i finančně. Dokonce i mezi Američany je slyšet varování, že USA svou angažovaností již v podstatě jsou ve válce s Ruskem.

Za této situace proč bychom měli od Ruska dostávat plyn? EU porušila nepřeberné množství obchodních a mezivládních dohod svými přihlouplými sankcemi. Proč by proto měli Rusové dodávat objednaný plyn? Sankcemi chceme ekonomicky a sociálně poškodit Ruskou federaci. Proč by v EU mělo být dost plynu na vytápění a výrobu?

Slyšel jsem dvě dámy jak se bavily o plynu na zastávce trolejbusu v Ústí nad Labem. Jedna z nich s povzdechem řekla: „Měli by ty papaláše z Bruselu za to, co provedli se sankcemi, zmrskat a na 20 let vyhostit do Albánie. A naši vládu taky. Protože topíme doma plynem.“ Byla to moudrá slova rozzlobené ženy.

Co k tomu dodat? Snad jen to, že v ČT 24 politicky korektní odborníci 11.7. večer uvedli, že EU bude mít plyn z Kataru. Samozřejmě drahý a jako zákazník EU nebude prioritou. Bude vhodné se prý orientovat na americký zkapalněný plyn. Ale jedním dechem jsme se dozvěděli, že dodávky z USA budou na tržním principu, tedy kdo dá nejlepší nabídku. Výhodou bude, když to ještě podpoříme investicemi do společnosti, která plyn těží a zpracovává.  

Prostě místo dlouhodobých, stabilních a cenově výhodných podmínek na dodávky plynu a ropy z Ruska se budou muset státy EU předbíhat, kdo zaplatí za plyn více. Vedoucí představitele EU by skutečně měli poslat nejméně na 20 let do vyhnanství mezi Albánce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama