Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.10.2015 13:21:06 - Dita Pav.

Kam podle vás ten náš svět spěje?

Nevypočitatelný Putin, miliony uprchlíků, Babiš ve vládě, Merkelová v čele EU, absurdní filmy, snaha cenzurovat internet....Kam podle vás ten náš svět spěje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.11.2015 15:05:31 - Jaroslav Doubrava

Dobrý den

Řekl bych to, ale byl bych neslušný. Obávám se, že ti, kteří již nevědí co s penězi jich mají stále málo a vydělávají na válčení na něm chtějí vydělávat opět v bláhovém domnění, že jich by se netýkalo. Putina nepovažuji za nevypočitatelného. Považuji ho za velmi racionálně uvažujícího člověka. Za podstatně větší nebezpečí pro Evropu a potažmo i svět, považuji Merkelovou a tu partu, která se usídlila v čele EU.

Pravdu máte i s těmi absurdními filmy. Kam se poděla naše inteligentní kinematografie? Copak neexistuje jiná, než americká, plná násilí a tekoucí krve? Nebo naopak většinou hloupé a bezduché

rádo by komedie? Copak neexistují filmy i ostatních států? Ano, souhlasím s Vámi, že svět se vydal, resp. byl nasměrován, na podivnou cestu. Cestu, ze které by nemuselo být návratu. Děkuji Vám za položení otázky a přesevše Vám přeji hezké dny. Jar. Doubrava