Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2016 11:23:49 - Alena Klečková

OSN

K čemu je světu OSN? K čemu je rada bezpečnosti OSN? Je snad svět mírovější,bezpečnější? Připomíná to středověk. Válčí se,kolonizují se slabší,loupí se,vraždí atd. Když to dělá král a šlechta,tak je to v pořádku!Akorát na chudý lid musí být přísnost! Kam to lidstvo v 21.stol.dopracovalo? Krom techn. pokroku? Přeji dobrý den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.10.2016 14:15:37 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. Myslím, že úplnou pravdu nemáte. Mám za to, že oba orgány přece jen platné jsou. Svět není bezpečnější jen proto, že jsou státy, pro které tyto orgány nic neznamenají, nebo znamenají jen málo. Podívejte se na USA, podívejte se na Izrael atd. Desítky rezolucí je pro Izrael směšným papírem. Podívejte se na Američany kolik válečných konfliktů od vzniku OSN rozpoutali. Většinou ve jménu OSN a to se o tom dozvědělo až expos. Snížili se dokonce k tomu, že válčení začali na základě lží jak tomu bylo např. v Iráku. Ale v přehledu jejich válčení najdete i napadení států bez záminky. Jen proto, že se jim tam například nelíbil prezident, který neposkakoval podle toho, jak oni práskali bičem. Ale to určitě víte i Vy. A kam jsme to dopracovali? Obávám se, že na samou hranu existence lidstva! Přeze vše Vám přeji hezké dny. Jar. Doubrava