Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2014 12:51:10 - krissus

Přeji pěkný den pane senátore.

Je možné, že už nastává doba, kdy kriminalita čelných politiků bude vyšetřována stejně důsledně jako krádeže králíků v zahradách bezdomovci? Konkrétně mám na mysli např. předražené nákupy v ostravské nemocnici, kde zodpovědnost nesl současný ministr pan Němeček.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2014 10:50:59 - Jaroslav Doubrava
Doufám, že ano. Věřte, že bych si to velmi přál. Ona to totiž není jen Ostrava. Stejný případ máme v Ústí n.L. Jsem přesvědčen, že takových případů je podstatně víc, než víme a umíme si představit. Ono to ale není jen v předražených nákupech techniky. Jde o léky, zdravotnický materiál, ale také platy, jsme li u zdravotnictví, vedení zdravotních pojišťoven. Nač jich máme snad deset, když si stejně moc konkurovat nemohou. Královské platy, paláce v každém okresním městě atd. To vše placeno z peněz, které mají být a jsou určeny, na léčení lidí. Můžeme se pak divit, že na léčení nedostává? Příkladů nehospodárného nakládání s prostředky by určitě bylo více. A jsou li nehospodárné, měly by být potrestány! Ať jsou prostředky vydány nehospodárně kdekoli. Součástí potrestání by v každém případě mělo být i zabavení neoprávněně získaného majetku. Přijměte mé pozdravení a přání příjemných dnů. Jaroslav Doubrava