Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2015 11:14:05 - íjáček

Rusko a Ukrajina

Jaké řešení konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou by bylo podle vás správné? a myslíte, že je šance, že to skončí, nebo se tím odstartovala vlna nepokojů, jako zažívají třeba zemích na blízkém východě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2015 12:36:32 - Jaroslav Doubrava
Dobrý den. Obávám se, že dokud se do Ukrajiny budou nadále exponovat Američané svou snahou rozpoutat v Evropě další válku s Ruskou federací, bude konflikt pokračovat. Nejsprávnější by bylo, aby všichni, kteří se do vnitřních záležitostí Ukrajiny míchají odtud odešli a nechali Ukrajince, aby si to dali do pořádku sami. Podívejte se na kyjevskou, v podstatě samozvanou, vládu. Na jedné straně hlásá, jak jí jde o zachování územní celistvosti Ukrajiny. Když zástupci východních oblastí s řešením přijdou, vyženou je a odmítnou o návrhu jednat. Jak asi víte, viděl jsem na vlastní oči, co v Luhaňské oblasti napáchala ukrajinská  armáda ale, a to především, fašistické bojůvky banderovců. Myslel jsem si, že cesta k zachování celistvosti Ukrajiny po tom všem nebude možná. Přesto zástupci východních oblastí s takovým návrhem přišli a byli odmítnuti. Takže opravdu jsem přesvědčen, že by všichni, kteří stojí za současnými problémy Ukrajiny jí měli opustit, aby si mohli její občané rozhodnout co a jak dál.

Hezké dny Vám přeji. Jar. Doubrava