Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.11.2015 10:11:22 - Antonín Neubauer

imigranti

Dobrý den,pane senátore, teď jsem četl,že v Německu odstraňují z kostelů kříže a křesťanské symboly ,aby se tu migranti cítili jako doma,není už to přes čáru, se takhle zbavovat naší křesťanské kultury?Vždyť si budou myslet,že jim vše zadarmo nabízíme,taky se k nám podle toho budou chovat,podřezaných krků bylo málo,tak jim je sami nabízíme,přeji hezký den Neubauer Ant.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.11.2015 13:40:03 - Jaroslav Doubrava
Dobrý den. Ano, máte pravdu. Je to přes čáru a hodně moc. Nemohu pochopit, ač bezvěrec, postoje církevních hodnostářů. Když jsem viděl Duku jak horuje pro imigranty, bylo mi na zvracení. Nemohu pochopit tu zaslepenost, nebo snad prodejnost činovníků z Bruselu. Ostatně podívejte se kolik našich euro poslanců hlasovalo pro přijetí kvót. Chtějí li se imigranti cítit jako doma, ať se domů vrátí a udělají si tam pořádek. Jsem přesvědčen, že sem přichází pro soc. dávky, nikoli pracovat. Dokazuje to jejich touha po Německu, protože tam jsou dávky nejvyšší! Zas a znova musím podlézání jim odmítnout a připomenout premiéry Austrálie, Zkráceně, buď se podřídíte našim zvyklostem, nebo využijte svého demokratického práva a odejděte! Zdravím Vás. Jar. Doubrava