JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2016 13:23:03

Kalousek je hlavně vůl, tak jako Vy, pane Štětino

Kalousek je hlavně vůl, tak jako Vy, pane Štětino

Do Top 09 se sbíhá odpad havlismu. Ti racionálnější přebíhají k ČSSD. Jaromír Štětina, estébák a nejodpudivější proamerický jestřáb označil nejnenáviděnějšího politika ČR, alkoholika, zločince Miroslava Kalouska za státníka a rétora. Není jim pomoci.

 Je více odpudivých typů v české politice. Ovšem podle setrvalých průzkumů trvale vede Miroslav Kalousek. V odporu občanů nemá konkurenci. Pokud Jaromír Štětina pokládá Kalouska za státníka a skvělého rétora, myslí si to zřejmě jen on a redakce časopisu Echo 24. cz, která se jako celek modlí, aby byl Babiš poražen a tandem Sobotka - Kalousek vytvořil vládu.

Zatímco, Štětinou opovrhovanému  Zemanovi, podle agentury CVVM Zemanovi důvěřuje 56% dotázaných a nedůvěřuje 39, takže jeho kladná bilance činí  skvělých 17, zatímco Babišovi důvěřuje 51% dotázaných a nedůvěřuje 42%, takže jeho kladná bilance tvoří 9%, Kalousek v odporu české veřejnosti vede.
Důvěřuje mu toliko 13 % dotázaných a 81 % mu nedůvěřuje.

Je to prostě politický bastard, hochštapler odpudivost sama  o sobě.

Prostě jeho státnické a rétorské schopnosti naprosto všechny odpuzují.

A diví se někdo?

Jeho naprosto nepřijatelné exhibice, které dnes vrcholily před přijetím zákona o EET svědčí, že trpí obsesí a psychickou poruchou.

Ale v jednom jsem šťasten.

Kalousek, největší hochštapler české politiky o let 90, reálně může dovést svou TOP 09 k tomu, že už se napříště nedostane do Sněmovny.

Skvělá zpráva, pane Štětino. Bude to výsledek jeho státnického umění a dokonalé rétoriky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama