Josef Toman

Kandidát na prezidenta, volby 2018
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2014 8:18:23

Exekuce nejsou legální. Každý má právo na práci, byt.To zaručuje Ústavní pořádek

Exekuce nejsou legální. Každý má právo na práci, byt.To zaručuje Ústavní pořádek

To zaručují mezinárodní smlouvy o lidských právech, které podepsalo Československo, které jsou součástí současného Ústavního pořádku a kde jsou více striktní než Ústava a Listina základních práv a svobod, stojí nad Ústavou. O tom rozhodl Ústavní soud

 Exekuce nejsou legální. Každý Čech má právo na práci a každý pracující má právo na byt. Tohle zaručují mezinárodní smlouvy o lidských právech, které podepsalo Československo, které jsou součástí současného Ústavního pořádku a kde jsou více striktní než Ústava a Listina základních práv a svobod, stojí nad Ústavou. O tom rozhodl Ústavní soud ČR. Práva garantovaná těmito mezinárodními smlouvami je ČR povinná navyšovat. Také je povinná navyšovat úroveň vzdělání, kultury, úroveň vědy, hospodářského rozvoje, atd. Protože polistopadové vlády dělaly absolutní opak, nejsou to vlády, které pracují pro české zájmy a velká většina polistopadových politiků, včetně Zemana, Havla, Klause, atd. porušily tyto smlouvy, které jsou nám garantovány Ústavním pořádkem. Demokratické instituce přestaly fungovat, stát a státní instituce, včetně soudů, policie a státního zastupitelství, ovládá mafie. Politici jsou zrádci, kteří se dopustili vlastizrady tím, že rozdělili Československo, dovolili zrádnému Sudetoněmeckému landsmanschaftu, který byl po válce založen Hitlerovými nejvěrnějšími nacisty, otevřít si kancelář v Praze. Postupimské dohody a Benešovy dekrety zaručují, že Němci nemají na nic v Sudetech právo. Rodina Havlů, Baťů, Schwarzenbergů - jejich majetek byl vyvlastněn za vlasteneckého prezidenta Beneše - pro kolaboraci s nacisty - jejich restituce byly provedeny vládami, které maximálně porušovaly naše lidská práva. V Polsku a Maďarsku proběhly církevní restituce, kde církve dostaly 10-15x méně na občana než u nás. Ti co nám vládnou nás jen okrádají. To, že tady lidi hladoví je jim jedno. Katolická církev, která kolaborovala s Hitlerem dostane přes 100 miliard, které Ústavní řád vyžaduje, aby byly použity pro navyšování kvality života našich občanů, ne členů největší homopedofilní organizace ve světě, viz internetový odkaz pod tímto. Listina základních práv a svobod dává národu povinnost odporu nezákonnými prostředky proti vládě, když demokratické instituce přestanou fungovat.
Mezinárodní pakty o lidských právech, které tohle zaručují
Obrázek je z galerie NASA.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama