ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2010 19:09:00

Ministerstva musí řídit lidé se zkušenostmi

Ministerstva musí řídit lidé se zkušenostmi

Ženy usedly ve vedení sněmovny, ve vládě protentokrát žádná.

Vyjednavači případné trojkoalice se na nočním jednání shodli na jménech případných ministrů. Tento krok byl nezbytný z jednoduchého důvodu: aby bylo zřetelné, kdo nese konkrétní zodpovědnost.

V případné budoucí vládě tak zasedne 15 ministrů, žena protentokrát žádná.

„Ženy usedly ve vedení sněmovny, kam jak doufáme, přinesou svůj zlidšťující a kultivující vliv. Nepochybuji o tom, že ženy z VV budou mít zájem usednout v některém z výborů, kde uplatní své dosavadní zkušenosti," řekl předseda strany Věci veřejné Radek John.

„Já se domnívám, že člověk má nejprve nasbírat co nejvíce životních a pracovních zkušeností, a pak teprve se má pustit do řízení něčeho tak důležitého a složitého, jako je ministerstvo. V této zodpovědnosti se s kolegyněmi shodujeme," řekla poslankyně za VV Kristýna Kočí.

Věci veřejné se nyní zcela soustředí na finalizaci programových jednání.

K otázkám týkajícím se ministerstev je nyní podle VV předčasné se vyjadřovat.

„Po uzavření jednání se musíme podrobně seznámit s reálným stavem panujícím na jednotlivých ministerstvech, pak se teprve budeme vyjadřovat konkrétně," dodal John.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama