Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2022 13:12:50

Evropu obchází strach.

Evropu obchází strach.

ODS; TOP 09; KDU-ČSL; STAN; Piráti; KSČM; energie; Polsko; benzín; 0 % DPH; zastropování;

 Evropu obchází strach. 

Je vyvolán nesmyslným fanatickým aktivismem spojeným s green deal a obyčejnou podnikatelskou vyčůraností. Omlouvám se za tento výraz, ale jak jinak nazvat jednání kapitánů průmyslu, kteří výrazně upřednostní spekulaci na trhu s energiemi před dlouhodobými smlouvami. Tito šmejdi upřednostnili riziko vysokých zisků před dlouhodobou stabilitou a uvrhli mnoho občanů Evropy do energetické chudoby! Pod heslem trh, který je odvozen od slova utrhni co můžeš, oni to občané stejně musí zaplatit! 

Vlády světa masivně dolovaly rozpočty ve snaze vyhrát válku v Covid-19 a před již čím dál více zřetelnou kapitulací počítají škody. Inflace prudce roste, v prázdných státních pokladnách sedá prach, a tak se mnohé pravicové vlády rozhodly k jedinému receptu, který znají, vše zaplatí občané. Je jich hodně a jsou anonymní. Těch pár desítek tisíc z nich vytáhneme i kdybychom měli exekutory poslat. Ne ti kteří doteď pohádkově bohatli, ať z farmalobby nebo emisně-povolenkové lobby, žádné sektorové řešení takové to cíleně adresné, jak má současná vláda v oblibě! Ne, jen hezky rozložit plošně na všechny obyvatele.

A tak nyní mohou občané České republiky pod dozorem vlády například aktivně diskutovat o pomoci zbraněmi Ukrajině, o ohrožení kyber bezpečnosti ze strany Ruska nebo sáhodlouhé kecy o zákonném paskvilu pod názvem pandemický zákon. Občané nyní můžeme tleskat pracovitosti  ODS + TOP 09 + KDU-ČSL + STAN + Piráti!

Ale příklady jak by měla vláda pomoci svým občanům nám nabízí Polsko!

0 % DPH na 3000 různých potravin a nápojů❗

8 % DPH na paliva❗

5 % DPH na energie❗

Benzín 95=30,50 Kč❗ Benzín 98=31,70 Kč ❗Nafta = 30,60 Kč❗

( u hranic ČR je již za 27,- výše uvedené je průměr za Slezské vojvodství)

Takže vládo s parlamentem bez levice, vylez z análního otvoru chlebodárců zpoza oceánu a začni myslet na lidi u nás❗

KSČM požaduje zastropování cen energií❗Odmítáme řešení na úkor většiny❗

KSČM požaduje důstojnou mzdu bez nutnosti stát fronty na dávky❗

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama