MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2010 11:56:56

Leoš Kučera (DOMA V HRADCI): Pozoruhodná předvolební sebereflexe hradecké ODS

Leoš Kučera (DOMA V HRADCI): Pozoruhodná předvolební sebereflexe hradecké ODS

Tak už nám ve volbách padají první trumfy.

Tak už nám ve volbách padají první trumfy. To, co jsem čekal tak týden dva před termínem komunálních voleb je tady už teď. Hradecká ODS už ústy své nové potencionální primátorky vypustila velmi zajímavý komentář k systému parkování ve městě: "Jsme připraveni jednat o úpravě, či dokonce zrušení smlouvy....", více dnešní regionální příloha MF DNES a patrně i jinde. A ptám se jako prostý občan města: "Proč paní a pánové až nyní? Co je tím pravým impulsem?". No, ještě že máme necelé dva měsíce do voleb k tomu se denně přesvědčovat o tom, jak vydařená je to celé kolem parkování v Hradci taškařice. Nebo, že by měla hradecká ODS ještě nějaké větší trumfy, co může voličům více slíbit? 

Pravdou je, že nás čeká ještě několik výtisků městského zpravodaje Radnice a několik Kinožurnálů, kde zjistíme co vše se povedlo ODS postavit za městské peníze. Kdysi jsem o tom psal jako novinář, bylo to velmi prima počtení. Jak budovatelské noviny z 50. let. No, tak nás tedy ohromte vším, co najednou jde jinak. Jsem ve velkém očekávání.

Leoš Kučera - kandidát Hradečáků na post primátora Hradce Králové 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama