MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.08.2017 23:36:15 - LukášK

Úsvit

Dobrý den, jak je to teda s tím Úsvitem? Bude kandidovat, nebo nebude? Co říkáte na to, že ta strana se v podstatě rozložila? Největší tváře jako pan Černoch, Lank, paní Hnyková Úsvit opustili a Vy už kandidovat nechcete. Prý Úsvit kandidovat nebude, a jeho členové mohou jít na jiné kandidátky, a tak velká část členů chce jít na společnou kandidátku vlasteneckých stran pod vedením strany Rozumní vedle Národní demokracie Adama B. Bartoše. Jaký na to máte názor, souhlasíte s tím? Budete členem Úsvitu i dál, i přes ty obrovské problémy co tam jsou? Bude nějaký sjezd té strany ještě před volbama nebo po volbách, kde se vše vyřeší? Mimochodem ve sněmovně jste v některých případech hlasoval jinak než ostatní poslanci zvolení v roce 2013 na kandidátce Úsvitu Tomia Okamury. Nechtěl byste teď před volbama otevřeně podpořit SPD Tomia Okamury jako jediné vlastenecké strany, která má reálnou šanci se dostat do sněmovny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.08.2017 9:44:02 - MUDr. Jiří Štětina
Odpovím velmi stručně na všechny otázky. Já nevidím zásadní problémy ve straně Úsvit Národní koalice a členem strany zůstanu i nadále. Na rozdíl od kolegů, kteří byli nazváni tvářemi strany, již nechci mít s politikou nic společného. Nikdy to nebyl můj životní cíl. Kandidaturu za stranu Tomio Okamury považuji za svůj životní omyl a nechci být spojován s tímto jménem. Žádné "pseudovlastenecké strany" nepodpořím a nikdy je ani volit nebudu. A, že jsem nehlasoval podle not lídrů, není nic jiného, než nesouhlas s jejich názory a hlavně směřování strany nebo hnutí. Nechci, aby naše země opět směřovala na východ, tzv. "přímá demokracie" není nic jiného než diktatura jedince, resp. několika lidí kolem něho. Pokud tazateli nevadí, že hnutí ovládá 9 lidí, z nichž tzv. "věrní" rozhodují o všem, hlavně však o penězích, tak mně to vadí zásadně.

S úctou    Štětina