MUDr. Jozef Kochan

Kandidát č. 1 v Královéhradeckém kraji
  • Královéhradecký kraj
  • Výbor pro evropské záležitosti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2009 20:30:55

Mezinárodní konference

Mezinárodní konference

Cílem konference byla diskuse o cílech EU v oblasti diagnostiky a léčby vzácných onemocnění a o úkolech vyplývajících pro jednotlivé členské země.

Cílem konference byla diskuse o cílech EU v oblasti diagnostiky a léčby vzácných onemocnění a o úkolech vyplývajících pro jednotlivé členské země. Přednášející informovali o aktuálních závěrech diskusí na úrovni Rady EU a o probíhajících přípravách Národní strategie pro vzácná onemocnění 2009–19 v České republice. Rovněž se hovořilo o postavení plátce v systému léčby vzácných onemocnění a o roli pacientských organizací při zlepšování dostupnosti léčby. <br />Na konferenci vystoupil zástupce Ministerstva zdravotnictví ČR, VZP ČR a Státního ústavu pro kontrolu léčiv, zahraniční hosté: předsedkyně výboru COMP v EMEA, koordinátorka celo -unijního projektu EuroPlan, předseda evropského sdružení pacientských organizací EURORDIS a samozřejmě čeští lékaři pečující o pacienty se vzácnými onemocněními. Konference se zúčastnili zástupci obou komor Parlamentu, představitelé státní správy a samosprávy, zástupci zdravotních pojišťoven, managementů zdravotnických zařízení a přední čeští odborníci na diagnostiku a léčbu vzácných onemocnění.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama