ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2010 10:45:00

Armádní mistrovství světa zahájeno

Armádní mistrovství světa zahájeno

Na stadionu Juliska bylo zahájeno 41. mistrovství světa CISM v moderním pětiboji v Praze.

Mezinárodní závody zahájil podplukovník Walter Borghino, člen výkonného výboru Rady CISM. Všechny účastníky ze 13 zemí světa přivítal brigádní generál Bohuslav Dvořák a náměstek ministra obrany pro vyzbrojování  Jaroslav Kopřiva.

„Do CISM, tedy Mezinárodní rady vojenského sportu, jsme vstoupili v roce 1991, a to, že patříme mezi její aktivní členy, dokazuje, že mistrovství světa v moderním pětiboji pořádáme v České republice už potřetí,“ vysvětlil náměstek ministra obrany pro vyzbrojování Jaroslav Kopřiva a dodal: „Věřím, že naši závodníci, kteří mají světovou úroveň, ji ukážou i v Praze, českým divákům.“

Závody armádního mistrovství světa začínají v sobotu soutěží mužů, do které nastoupí 37 moderních pětibojařů. Do soutěže žen v neděli je přihlášeno 15 závodnic.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama