MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.11.2013 15:24:36 - orfeuss

Dobrý den,

víte já osobně si myslím,že se snažíte sbírat body na tom,že stále šijete do komunistů,ale zřejmě jste nepochopil,že lidé,kteří jsou v KSČM nejsou ti o kterých stále mluvíte.A potom by jste musel dávat na tapetu i spousty svých spolustraníků v ODS,neboť těch komunistů máte mezi sebou spousty.Za další,kdyby jste nesouhlasil jak stále všem tvrdíte s dobou před tzv revolucí,tak by jste ani ten VUML nedělal,protže toto jste potřeboval pro svůj osobní růst ve vaši profesi a to není není zrovna lichotivé,neboť jste jeden z těch,kteří prodají svoji čest za cenu svých osobních ambicí a to děláte i dnes kdy se snažíte lidi štvát proti komunistům,a proto se ptám proti kom to bude příště ta vaše štvavá kampaň????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2013 12:24:55 - MUDr. Přemysl Sobotka
Žádné body nesbírám. Ale máte pravdu, že jsem si vzal boj s totalitním smýšlením jako jednu ze svých priorit. Poukazovat na chyby minulé není štvavá kampaň. To je myslím evidentní. Kampaň naopak vedou ti, kteří se připomínání a otevírání minulosti bojí. A VUML? Víte, každý vysokoškolák musel za komunistů, které tak hájíte, skládat zkoušku z marxismu leninismu, jinak by nedokončil vysokou školu.