MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2013 19:19:55 - Votýpková Věra

Pane Sobotka

Můžete mi sdělit a byl tak laskavý proč se ve Vašem věku cpete do PS,ono Vám nestačí co jste provedli s Českým státem, vyžijte si pane s 9000,-Kč, škrtíme ,abychom vyšli to jsme chtěli v 89,věřte za socíku se nám vedlo lépe ne,že jsme byli bohatí,ale postavili jsme sidvougenerační dům dnes hodnota 3 mil.Řekli mi na finančním úřadě když nemáte tak si prodejte dům. Co to je za společnost,kde je morálka. My jsme byli vychováváni k pracovitosti k úctě ke starším občanům v autobuse jako mladí jsme museli pouštět starší lidi sednout a dnes?Mladým se nechce dělat. Říkáte pořád něco proti komunistům,kolik lidí v tomto bordelu přišlo o život otrava methylem Havel propustil vězně kteří také zavraždili někoho to vím jistě.Málo lidí si vezme život,když neví kudy kam Jsem ve Vašem věku a je mi z toho všeho smutno. Víte nejhorší jsou převlečení darebáci typu Nečase a dalších Jinak mám srdce nalevo a soucítím s lidmi vy ne ač,že jste lékař. Verča V.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.10.2013 10:12:34 - MUDr. Přemysl Sobotka
Dobrý den!Do Poslanecké sněmovny nekandiduji, váš dotaz zřejmě, jak vyplývá z kontextu, patří mému jmenovci Bohuslavovi Sobotkovi z ČSSD. Děkuji!