MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.11.2013 15:31:34 - lucka675

obroda

Víte, co na vás obdivuji? Vaši vytrvalost odpovídat stále na ty samé otázky na téma komunismu. Měl byste si vytvořit univerzální odpověď a nebo jednoduše odkazovat na ty předešlé :-) Vážím si vás za to, že si si za svým názorem stojíte a věřím, že se nenecháte odradit. Nyní ale k dotazu. Jak se chcete z tohoto povolebního neúspěchu, který započal již v souvislosti s prezidentskou volbou a předčasnými volbami vygradoval, uděláte? Vím, že je v lednu kongres. zajímalo by mě tak, s čím tam vystoupíte a koho podpoříte na předsedu? Příští rok, co do počtu voleb totiž není zanedbatelný

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2013 12:02:59 - MUDr. Přemysl Sobotka
 Děkuji vám za pozitivní reakci. Je spíše výjimečná. K vaší otázce. Co se týká mé oblasti, Liberecka. Nebudu znovu kandidovat na předsedu. To je myslím logický důsledek volebního neúspěchu. Totéž očekávám od všech členů vedení ODS. To je počátek obrody. V ODS je téměř dvacet tisíc lidí a já vím, že ne všichni jsou prospěcháři, kariéristé. Máme kvalitní lidi a je nutné dostat je nahoru. Koho budu volit za předsedu ještě nevím, dosud nejsou známi všichni kandidáti.