MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2014 10:29:07

Nehodlám dělat rozhodčího mezi ČSSD a ANO

Nehodlám dělat rozhodčího mezi ČSSD a ANO

Vicepremiér vlády a předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek zaujal jasné stanovisko ke sporům mezi koaličními stranami ČSSD a ANO 2011.

Podle Bělobrádka má koalice vládních stran standardní prostředky jako je koaliční rada nebo předsednictvo vlády, kde by se podobné situace měly projednávat. „Prohlašování silných výroků přes média ničemu nepřispívá. Byl to jeden ze zásadních problémů koalice za premiéra Petra Nečase. Byl bych velmi nerad, aby tyto spory sklouzly do osobní roviny,“ uvedl Bělobrádek.

Vicepremiér považuje takovéto spory za kontraproduktivní a zbytečně vysilující. „Měli bychom se oprostit od politikaření a osobních sporů a dělat vše, co je v našich silách pro dobro České republiky, což od nás ostatně čekají i naši voliči,“ uzavřel Bělobrádek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama